Welkom bij Just You Coaching & Advies

JY staat centraal

What we do

Heb je het gevoel dat jij stilstaat en de rest om je heen door lijkt te gaan? Ben je niet meer in staat om vol energie aan je dag te beginnen? Voel je je onbegrepen en loop je vast in je communicatie? Dat kan in je werk zijn of in je privésituatie of misschien wel in beide. Dat is geen fijn gevoel. Het verlamt je en zorgt ervoor dat je niet bereikt wat je wil bereiken. Of wil je juist voorkomen dat het zover komt?

Erika Wortman, Just you coaching

Ik help je om met een frisse blik en zonder oordeel te kijken naar de oorzaak. Vervolgens bepalen we een passende strategie om het vanaf nu anders te doen en zelf weer ‘in control’ te zijn.

Zou je beter je grenzen aan willen geven?
Wil je dingen leren loslaten?
Heeft jouw perfectionisme invloed op je dagelijkse prestaties?
Wil je effectiever leren communiceren?
Wil je je graag zekerder voelen in lastige situaties?
Vraag je je af of jouw huidige baan het nog wel is?

Samen onderzoeken we waarmee jij aan de slag wilt gaan. Ik geef je vervolgens handvatten om zelf die verandering in gang te zetten.

“Ik daag mensen uit om op een andere manier naar zichzelf te kijken en help ze om een duurzame verandering in denken, voelen en doen in gang te zetten.”

Testimonials Wat vinden zij?

Erika is een fantastische , zorgvuldige, geduldige en betrokken coach. Door letterlijk en figuurlijk naast mij te lopen, soms voor me te staan om me een spiegel voor te houden en, als het nodig was, achter me te staan als ik steun nodig had, heeft Erika mij echt ontzettend geholpen.
Fleur, project manager Universiteit van Amsterdam

Erika is een empathische en creatieve coach die levenservaring en professionele skills effectief weet in te zetten. De samenwerking tussen Erika en mij is daarom zo succesvol gebleken. Samenwerking, omdat eerlijke, reële interactie veel meer waard is dan eenrichtingsverkeer en het aanleren van trucjes. Tijdens ons traject heb ik in Erika een periodiek referentiepunt en spiegel gevonden om me te blijven ontwikkelen.
Pietwillem, senior business development manager, Eqeep Benelux b.v.

Contact Neem contact opDenk je dat ik de juiste coach voor jou ben? Of wil je dat graag in een persoonlijke kennismaking verder ontdekken? Vul het formulier in en dan neem ik contact met je op.

Just You Coaching

Log In

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?