Over coaching

Waarom vergeten we vaak onze innerlijke mens als we voor onszelf zorgen?

We gaan voor een halfjaarlijkse controle naar de tandarts en naar de mondhygiënist om onze tanden te verzorgen. We gaan naar de schoonheidsspecialiste en naar kapper om te ontspannen en er weer stralend uit te zien. We nemen een massage om onze spieren weer los te krijgen. We sporten om fit te blijven. We gaan lekker uit eten en onderhouden contacten met de mensen die we leuk vinden. Dus waarom niet regelmatig een check-in met jezelf bij een coach?

over coaching

Als jouw coach luister ik zonder oordeel. Ik stel vragen waarmee ik je aan het denken zet, zodat jij inzicht krijgt in de oorzaak van je gevoel en je gedrag. Ik help je belemmerende patronen te herkennen en doorbreken, of juist in jouw voordeel toe te passen in verschillende situaties. Dat doen we vanzelfsprekend in een veilige setting. Mijn doel is om te zorgen dat jij je leven of carrière weer op de rit krijgt en jij jouw persoonlijke doelen kunt realiseren.

Door middel van gesprekken en verschillende methodieken zoals Voice Dialogue, NLP, Transactionele Analyse (TA) en Acceptance and Commitment Therapy (ACT) onderzoeken we de oorzaak dat jij vastloopt en leer je dingen anders te doen.Voor wie?


Ik had ooit een manager die zei: “Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.” Dat is precies waar het om gaat bij coaching; je wilt je blijven ontwikkelen. Waarom besteden we wel aandacht aan onze fysieke gezondheid en niet aan onze mentale gezondheid? Helaas doen we dat vaak pas als het te laat is. Als de spreekwoordelijke emmer al is overgelopen.

Spannend?


Ja, best wel. Het kan ongemakkelijk en kwetsbaar voelen om te praten over dingen die niet goed gaan. Ontdekken wat jouw eigen aandeel daarin is, is confronterend. Juist de bewustwording van die gevoelens van ongemak, kwetsbaarheid en confrontatie kunnen ervoor zorgen dat jij kunt veranderen. Ze hebben mij uiteindelijk op mijn pad als coach gebracht om jou nu te helpen.

  Voor jou?  


Laten we dat samen onderzoeken! Neem contact met me op voor een open en vrijblijvend gesprek. Vaak is er binnen bedrijven budget voor opleiding of persoonlijke ontwikkeling. Coaching via je werkgever

Log In

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?