JY, DAT BEN IK: ERIKA

Ik ben Erika Wortman en ik woon samen met mijn partner Alberto en onze twee mooie meiden in Naarden, waar we onze eigen subcultuur hebben met Spaanse en Nederlandse invloeden. Ik ben opgegroeid in Vlissingen en hou enorm van de weidsheid en rust van het strand en de zee. Ondanks dat ik al ruim 20 jaar niet meer in Zeeland woon, mis ik soms nog steeds dat ik even op de fiets kan springen om uit te waaien aan het strand en voor me uit te staren over het water.

Ik heb bijna 20 jaar gewerkt in de IT sector, een commerciƫle omgeving met voornamelijk mannen om me heen. Achteraf gezien grappig dat ik me als gevoelsmens staande hield in een wereld waar praten over je gevoelens vaak een 'no-go' is.

Ik was begin 30 toen ik voor het eerst in contact kwam met een coach. Mijn interesse was direct gewekt. Naast mijn eigen coachingstraject had ik het regelmatig met mijn coach over de aspecten van het coachen. Toch heeft het nog verschillende coachingstrajecten en menige jaren geduurd voordat ik ervoor koos om de IT wereld achter me te laten en een opleiding tot coach te volgen.
Ik ben met de jaren wijzer geworden en ik heb veel over mezelf geleerd. Met vallen en opstaan en altijd met persoonlijke groei als resultaat. Dat gun ik jou ook! Ik merk nog steeds veel terughoudendheid bij mensen om toe te geven dat ze vastlopen en om aandacht te vragen voor hun persoonlijke ontwikkeling.

Erika Wortman

Ik heb met name ervaring in:

Persoonlijke vraagstukken, zoals assertiviteit en grenzen stellen, perfectionisme en een kritische stem, tactischer en effectiever communiceren.

Preventie en behandeling van stress en burn-out

Omgaan met verlies

Loopbaan vraagstukken

Vind je het lastig om jouw vraagstuk te labelen? Geen probleem! Ik maak graag tijd voor een open en vrijblijvend gesprek om te onderzoeken waar jouw behoeftes liggen en of we voldoende klik hebben om een traject met elkaar in te gaan.

Ben ik toch niet de aangewezen persoon voor jou of jouw vraagstuk, dan gaan we samen op zoek naar een coach in mijn netwerk die beter bij jou past. Dus zet vandaag al de eerste stap naar verbetering en maak een afspraak.

Ik kijk ernaar uit om je verder te helpen!

Log In

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?