Voor bedrijven
“Zitten jouw mensen lekker in hun vel, dan zul je een positieve impact zien op het team en uiteindelijk ook op de bedrijfsresultaten. Stabielere medewerkers, stabielere teams, stabieler bedrijf.”
Uitval

Ziekteverzuim heeft een grote impact op bedrijven. Uitval van medewerkers door stress of burn-out gerelateerde klachten duurt vaak lang, brengt hoge kosten met zich mee en heeft invloed op de productiviteit van de rest van het team.

Wist je dat 15-20% van alle werknemers in Nederland vroeg of laat te maken krijgt met uitval door (overmatige) stress of een burn-out? En dat werkdruk vaak slechts de druppel is die de spreekwoordelijke emmer doet overlopen? De oorzaak van stress en burn-out ligt vooral in gedragspatronen en onderlinge communicatie.

coaching voor bedrijven
Wat kan coaching bieden?

Persoonlijke coaching draagt effectief bij aan de preventie van stress en burn-out klachten door gedragspatronen te onderzoeken en handvatten te bieden om gedrag en communicatie op positieve manier te veranderen. Het zorgt voor meer rust in het hoofd van medewerkers en meer stabiliteit, waardoor er ruimte ontstaat voor creativiteit, en de motivatie toeneemt.

Wat kan ik bieden?

Voordat ik startte als coach, heb ik zelf in het bedrijfsleven gewerkt, bij zowel startende ondernemingen als internationale beursgenoteerde bedrijven. Ik weet hoe belangrijk goed functionerende medewerkers zijn. Ik ken de impact van stress op een team en daarmee op de resultaten. Verzuim drukt dubbel op de prestaties: werk blijft liggen of de werkdruk op het team neemt toe, en de kosten drukken direct op het resultaat. Zorgen voor de (mentale) gezondheid van je medewerkers, of dat nu reactief of preventief gebeurt, is daarmee essentieel voor het succes van jouw bedrijf.

Ik combineer mijn commerciële ervaring in het bedrijfsleven met mijn kwaliteiten als coach. Zo bied ik bedrijven een unieke mix van zakelijkheid en empathie, waarmee ik een constructieve bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van jouw medewerkers.

Wil je weten wat ik kan beteken voor jou, jouw medewerkers en jouw bedrijf? Neem contact met me op voor een gesprek.

Log In

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?